از آنجائیکه گازهای رومیزی با ظرافت خاصی طراحی و تولید می شود نگهداری آن خصوصاً پس از تعمیرات سالیانه از اهمیت خاصی برخوردار است. در مقاله زیر چند راز ساده ولی کاربردی جهت استفاده بهینه و نیز نگهداری مناسب از گاز رومیزی (صفحه ای) گفته می شود. گروه تجاری رفایی به واسطه سالها تجربه در زمینه فروش و خدمات سینک و هود و گاز رومیزی آشپزخانه توجه شما را به نکات زیر جلب می نماید:
نکات بسیار مهم در نگهداری گازهای رومیزی
- •• راز اول:
همواره به فاصله مناسب و استاندارد نصب گاز تا هود (بین 65 سانتی متر تا 75 ساتی متر) دقت نمایید. حتماً این فاصله در هنگام نصب رعایت شود.
- •• راز دوم:
از قرار دادن مستقیم زغال های مخصوص قلیان بر رو شعله گازها خودداری کنید. اینکار سبب جِرم پذیری منافذ متعدد گاز رومیزی شده و به روند تخریب آن سرعت می بخشد.
- •• راز سوم:
هرگز از ریختن آب و شستن به صورت آب پاشی روی گاز رومیزی استفاده نکنید. نفوذ آب در قطعات رویی و زیرین گاز موجب استهلاک آنها شده و نیز اتصالی قطعات برقی و در نتیجه تخریب آنها را در پی دارد.
- •• راز چهارم:
از قرار دادن قابلمه های سنگین (بی از 15 نفره) روی گازهای رومیزی شیشه ای خودداری نمائید و سعی کنید همین قابلمه ها نیز فقط روی شعله پلوپزی قرار گیرد.
- •• راز پنجم:
از دستکاری ژیگلورها (قطعه ای که در خروجی فنجانی قرار دارد) به منظور ازدیار شعله ها جداً پرهیز نمائید. این امر سبب شکستن شیشه های گاز رومیزی می شود.
- •• راز ششم:
در گازهای رومیزی استیل حتماً از مایع های مخصوص موجود در بازار برای نظافت و چربی زدایی استفاده کنید و در گازهای شیشه ای فقط از ششه شور.
بکار بردن اشیاء نوک تیز (چاقو، موکت بُر، سیم ظرفشویی ضخیم) صفحه را تخریب می کند.
- •• راز هفتم:
تعمیرات گاز رومیزی را به موقع انجام دهید و فراموش نکنید تعمیر در زمان مقتضی، موجب استهلاک و هزینه های بیشتری برای شما خواهد شد. بناراین گروه تجاری رفایی پیشنهاد می نماید سرویس سالیانه تعمیرات گاز را انجام دهید.