نکات ایمنی استفاده از هود – بخش اول

نکات ایمنی استفاده از هود - بخش اول

هر وسیله ( علی الخصوص وسایل برقی) برای استفاده دستور العمل و نکاتی را دارد که در صورت رعایت آن بر طول عمر آن محصول و گرفتن بهتر جواب از آن منجر می شود.


هود آشپزخانه هم دارای نکات ایمنی خود می باشد که در صورت رعایت آن می توان طول عمر هود را تضمین کرد.

در بخش اول از این مطلب به هشت مورد از  این نکات پرداخته می شود:

20 مدل هود آشپزخانه زیبا و برتر به همراه قیمت روز و خرید اینترنتی - مینینیم


1- هنگام استفاده از اجاق گاز حتی برای داغ کردن آب کتری حتما هود را روشن نمایید.


2- از قرار دادن هر نوع کباب پز روی اجاق گاز خودداری فرمایید.


3- حتی الامکان فیلتر هود را به صورت ماهیانه شستشو داده و هر سه ماه یک بار تعویض نمایید.


4- تا جای امکان هود را در معرض شعله مستقیم گاز قرار ندهید،به عبارت دیگر شعله گاز را بدون کتری یا قابلمه روشن نکنید.


5- به نسبت تعداد شعله های روشن اجاق گاز ، دور موتور را افزایش دهید.


6- از اجاق گاز به عنوان وسیله گرمایشی استفاده نکنید (روشن نگذاشتن شعله برای گرم کردن منزل).


7- حداقل فاصله بین اجاق گاز و هودهای افقی 65 سانتی متر و هودهای زاویه دار 45 سانتی متر می باشد.


8- هر گز لوله خروجی هود با دودکش بخاری یا آبگرمکن مشترک نباشد.

بهترین هود آشپزخانه کدام است؟

شاید این نکات به ظاهر ساده می باشند اما رعایت آن ها طول عمر هود را افرایش می دهد.

در ادامه، با مجله خلاقیت گروه تجاری رفایی همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*